Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Annalise Ms. Annalise
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-86-19924737001 email:VIP@weetaach.com
Produk Artikel
Tentang Kami

20 taun `s fokus dina téknologi kontrol touch, WeeTaach of Ruixin Co. kiwari mangrupa pabrik ngarah tina panels pinter interaktif. Tim kaahlian urang pasti bakal nawiskeun anjeun kalayan épéktip, produktif, bébas résiko & nguntungkeun win-win kerjasama. Diadegkeun tanggal 15 Januari 2001, Ruixin mangrupikeun anak milik Ruixin Group (Ruixin Touch, Ruixin Software, Ruixin Metals, Mingrui Mold), perenahna di Heyu Industrial Park, di gigir indah Walungan Mutiara & Kota Asian Kaulinan. Weetaach mangrupikeun panyadia solusi sapisan dina bidang desain produk developme software, kustomisasi pribadi, produksi peralatan, pelaksanaan rékayasa, pamekaran aplikasi dina kolom kontrol touch. Nepi ka akhir taun 2018, perusahaan parantos réngsé sertifikasi perusahaan téknologi tinggi nasional, ngalarapkeun sareng disatujuan sababaraha patén nasional pikeun modél penemuan sareng utiliti, mérek dagang kadaptar di langkung ti 30 nagara, sareng réngsé sertifikasi tina ISO9001, CE. , RoHS, CCC, jsb. Taun 2018, elehan taunan ngahontal saratus ratusan juta Dolar AS, kalayan jumlah kumulatif langkung ti 800,000 konsumén anyar sareng lami. Ditampilkeun kalayan inovasi, gotong royong, efisiensi, sareng ranté industri lengkep, Ruixin ayeuna nyayogikeun layar sentuhan kelas kualitas tinggi, ongkos-efektif sareng multi-fungsi, panel konferensi sareng sistem telekomunikasi anu luhur kanggo seueur deui para pelanggan di sakumna. dunya.





Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

20 taun `s fokus dina téknologi kontrol touch, WeeTaach of Ruixin Co. kiwari mangrupa pabrik ngarah tina panels pinter interaktif. Tim kaahlian urang pasti bakal nawiskeun anjeun kalayan épéktip, produktif, bébas résiko & nguntungkeun win-win kerjasama. Diadegkeun tanggal 15 Januari 2001, Ruixin mangrupikeun anak milik Ruixin Group (Ruixin Touch, Ruixin Software, Ruixin Metals, Mingrui Mold), perenahna di Heyu Industrial Park, di gigir indah Walungan Mutiara & Kota Asian Kaulinan. Weetaach mangrupikeun panyadia solusi sapisan dina bidang desain produk developme software, kustomisasi pribadi, produksi peralatan, pelaksanaan rékayasa, pamekaran aplikasi dina kolom kontrol touch. Nepi ka akhir taun 2018, perusahaan parantos réngsé sertifikasi perusahaan téknologi tinggi nasional, ngalarapkeun sareng disatujuan sababaraha patén nasional pikeun modél penemuan sareng utiliti, mérek dagang kadaptar di langkung ti 30 nagara, sareng réngsé sertifikasi tina ISO9001, CE. , RoHS, CCC, jsb. Taun 2018, elehan taunan ngahontal saratus ratusan juta Dolar AS, kalayan jumlah kumulatif langkung ti 800,000 konsumén anyar sareng lami. Ditampilkeun kalayan inovasi, gotong royong, efisiensi, sareng ranté industri lengkep, Ruixin ayeuna nyayogikeun layar sentuhan kelas kualitas tinggi, ongkos-efektif sareng multi-fungsi, panel konferensi sareng sistem telekomunikasi anu luhur kanggo seueur deui para pelanggan di sakumna. dunya.





Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan