Komunikasi karo Supplier? Supplier
Winfoong Leung Mr. Winfoong Leung
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-20-82302408 Email:VIP@weetaach.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

20 taun: s ngarahke ing teknologi kontrol tutul, WeeTaach saka Ruixin Co. saiki Pabrik anjog Panel pinter interaktif. Tim keahlian kita mesthi bakal nawakake sampeyan kanthi kerjasama sing menang, produktif, bebas risiko lan duwe bathi. Diadegake tanggal 15 Januari 2001, Ruixin minangka anak perusahaan milik Ruixin Group (Ruixin Touch, Ruixin Software, Ruixin Metals, Mingrui Mold), sing ana ing Taman Perindustrian Heyu, ing jejere Pearl River & Asian Games City sing apik. Weetaach minangka panyedhiya solusi mandeg siji ing desain desain produk produkme, kustomisasi pribadi, produksi peralatan, implementasi teknik, pembangunan aplikasi ing kolom kontrol sentuhan. Ing pungkasan taun 2018, perusahaan wis ngrampungake sertifikasi perusahaan berteknologi tinggi nasional, nglamar lan nyetujoni sawetara paten nasional kanggo model penemuan lan sarana, merek dagang pangguna ing luwih saka 30 negara, lan ngrampungake sertifikasi saka ISO9001, CE , RoHS, CCC, lsp. Ing taun 2018, turnamen taunan nggayuh padha karo atusan yuta dolar AS, kanthi jumlah kumulatif luwih saka 800.000 pelanggan anyar lan lawas. Ditampilake kanthi inovasi, kerjasama, efisiensi, lan kanthi rantai industri lengkap, Ruixin saiki nyedhiyakake layar sentuhan kelas kualitas tinggi, efektif, lan multi-fungsi, panel konferensi lan sistem telekomunikasi sing dhuwur kanggo luwih akeh para pelanggan ing saindenging jagad




Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

20 taun: s ngarahke ing teknologi kontrol tutul, WeeTaach saka Ruixin Co. saiki Pabrik anjog Panel pinter interaktif. Tim keahlian kita mesthi bakal nawakake sampeyan kanthi kerjasama sing menang, produktif, bebas risiko lan duwe bathi. Diadegake tanggal 15 Januari 2001, Ruixin minangka anak perusahaan milik Ruixin Group (Ruixin Touch, Ruixin Software, Ruixin Metals, Mingrui Mold), sing ana ing Taman Perindustrian Heyu, ing jejere Pearl River & Asian Games City sing apik. Weetaach minangka panyedhiya solusi mandeg siji ing desain desain produk produkme, kustomisasi pribadi, produksi peralatan, implementasi teknik, pembangunan aplikasi ing kolom kontrol sentuhan. Ing pungkasan taun 2018, perusahaan wis ngrampungake sertifikasi perusahaan berteknologi tinggi nasional, nglamar lan nyetujoni sawetara paten nasional kanggo model penemuan lan sarana, merek dagang pangguna ing luwih saka 30 negara, lan ngrampungake sertifikasi saka ISO9001, CE , RoHS, CCC, lsp. Ing taun 2018, turnamen taunan nggayuh padha karo atusan yuta dolar AS, kanthi jumlah kumulatif luwih saka 800.000 pelanggan anyar lan lawas. Ditampilake kanthi inovasi, kerjasama, efisiensi, lan kanthi rantai industri lengkap, Ruixin saiki nyedhiyakake layar sentuhan kelas kualitas tinggi, efektif, lan multi-fungsi, panel konferensi lan sistem telekomunikasi sing dhuwur kanggo luwih akeh para pelanggan ing saindenging jagad




Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki